Brenda 65 viteve, Curver është bërë një kompani ndërkombëtare dhe udhëheqëse e tregut në Evropë dhe më gjerë e cila është specializuar në prodhimin dhe shitjen e prodhimeve plastike shtëpiake për shtëpi dhe kohë të lirë. Design & Inovacioni kanë qenë gjithmonë vlerat thelbësore të Curver. Duke ngritur Dizajnin dhe Inovacionin si përparësi kryesore, CURVER kërkon të jetë gjithnjë përpara tregut, vazhdimisht duke eksploruar praktika dhe zakone të reja dhe duke nisur produkte të reja miqësore që e bëjnë jetën më të lehtë dhe më të këndshme.