Delimano ka filluar në vitin 2010, kur është shfaq idea për të prodhuar enë kuzhine me kualitet të lartë për pregaditje të ushqimeve më të shëndetshme të përbëra nga materiet natyrale. Sot, Delimano ka më shumë se 100 produkte. Sot, Delimano qëndron I fokusuar tek konsumatorët, në dëshirat dhe në pasionin e papërshkrueshëm ndaj pregaditjes së ushqimeve.