Për gati 20 vjet Dr Marcus International ka qenë i specializuar në prodhimin e aromave të freskëta të ajrit të makinave. Falë eksperiencës shumëvjeçare dhe cilësisë së lartë të produkteve të ofruara, Dr Marcus International është sot një nga drejtuesit në tregun e aromatave të makinave - operon në Poloni dhe në më shumë se 50 vende të botës. Dr Marcus International ofron 180 produkte të ndryshme, kështu që çdo përdorues i makinave mund të zgjedhë një deodorant të formës përkatëse, aromës dhe funksionalitetit. Përmirësuesit e ajrit të makinave përfshijnë linjat Senso dhe Dr Marcus. Kompania është gjithashtu prodhuesi i linjës kozmetike të makinave Titanium. Produktet e kompanisë janë vazhdimisht duke u rafinuar. Aromat e reja, paketimi dhe ndryshimet në dizajnet e etiketës synojnë përmbushjen e kërkesave në rritje të tregut dhe konsumatorëve. Në të njëjtën kohë Dr Marcus përdor risitë teknologjike dhe arritjet e reja shkencore në prodhimin e artikujve të saj. Produktet e kompanisë kanë certifikata shëndetësore të lëshuara nga Instituti Kombëtar i Higjenës. Për më tepër kompania ka një rrjet të shpërndarjes mbarëkombëtare.