E konsideruar gjerësisht si një prej prodhuesve kryesorë të qelqit dhe porcelanit të punuar me dorë, LSA International është një frymëzim i vazhdueshëm për ata që janë të pasionuar për krijimin e ambienteve elegant për të jetuar dhe ngrënë. Bazuar në Britani të Madhe, markë e udhëheq drejtoresha kreative Monika Lubkowska-Jonas brezi i fundit i familjes Lubkowski që themeloi LSA International në vitet 1960.