seti im i pëlqyer 1014199 fiskars

39.99 €

Përshkrimi

Seti i thikave të pëlqyera për kuzhinën tuaj që përmban 3 copë duhet ti ketë: 1 thikë të prerjes 11 cm, thikë e kuzhinës 20 cm dhe thika e bukës 23 cm.Celik Inox.Pjatalarëse të sigurt.Ngjyrë të Zezë.