shpatull 1014447 fiskars

12.99 €

Përshkrimi

Shpatull fleksibil "Fiskars" me vrima dhe tehe të mprehta,të bëra me plastike me cilësi të lartë.Plastika rezistente ndaj nxehtësisë nuk e heq veshjen e tiganit dhe panit.Produkti është ideal për gatim dhe shërbim të ushqimit.Gjatësia e shpatullës 29 cm. Madhësia e sipërfaqes së punës: 8 cm x 11 cm