shpatull dore 1002985 fiskars

9.99 €

Përshkrimi

Spatula bërë nga Najloni me fibra tekstile të përforcuar me buzë silikoni rezistente ndaj nxehtësisë për kontroll dhe saktësi më të mirë gjatë gatimit ose shërbimit.Gjatësia 28.2 cm.Pesha 80 g.