thikë e madhe kuzhinieri 1016007 fiskars

39.99 €

Përshkrimi

Forma funksionale + thikat janë të balancuara në mënyrë të përkryer për prerje të saktë dhe të lehtë.Pllaka celik Inox është e qëndrueshme dhe të gjitha materialet janë të sigurta për pjatalarëse.Thika e kuzhinierit e madhe e fortë dhe mund të trajtojë edhe punët më të mëdha të prerjes.20 cm.