thikë e madhe kuzhinieri me këllef

26.99 €

Përshkrimi

Thjeshtë për tu perdorur dhe i lehtë për tu pastruar,thikë me qëllim të përgjithëshem me një plastikë mbrojtëse.Gozhdë e thikës së mbrojtjes parandalon heqjen e tehut në pjatalarëse dhe gjithashtu e bën të sigurt për ta ruajtur në një sirtar.Thike e fortë celik Inox 20 cm