thikë e vogël kuzhinieri

26.99 €

Përshkrimi

Forma funksionale + thikat janë të balancuara në mënyrë të përkryer për prerje të saktë dhe të lehtë.Pllaka celik Inox është e qëndrueshme dhe të gjitha materialet janë të sigurta për pjatalarëse.Thika 14 cm e kuzhinës e ka një teh të vogël por të fortë-perfekt për prerje prezice.