thikë kuzhinieri 1002845 fiskars

15.99 €

Përshkrimi

Thikë kuzhine tradicionale me një teh të gjerë për prerjen e perimeve dhe prerjen e mishit.Fortësi prej qeliku Inox 53 njesi.Mund te lahen edhe në pjatalarëse.