thikë kuzhinieri aziatik 1014179 fiskars

26.99 €

Përshkrimi

Thikë për copëtimin e ushqimeve në kuzhinë.Thika ka një teh të gjerë dhe të fortë,e bënë atë një thikë të gjithëanshme për prerjen e mishit,pemëve ,perimeve.