thikë kuzhinieri e madhe 20cm ff 1014194 fiskars

26.99 €

Përshkrimi

Kjo thikë e madhe ka një teh të gjerë dhe të fortë,gjë që e bën atë një thikë të madhe të gjithëanshme për prerjen e mishit,përzierjen e perimeve dhe bimëve të grira.20 cm .98 g.