thikë mesatare kuzhinieri 1016008 fiskars

39.99 €

Përshkrimi

Thika e gatimit ka një teh të fuqishëm të madh dhe mund të merret edhe me punët më të vështira të prerjës.17 cm .Celik me cilësi të lartë