thikë për domate 1002843 fiskars

9.99 €

Përshkrimi

Thikë e mesme,e volitshme dhe e gjithëaneshme me teh të dhëmbëzuar.I shkëlqyer për prerjen e ushqimeve me një kore ose lëkurë të tillë si bukë dhe domate.I përshtatshëm edhe për perdorim në tryezë. 12 Cm 37 g. Celik Inox