thikë për ngrënie mat 4 cope 1002952 fiskars

24.90 €

Përshkrimi

Këto thika janë pjesë e serisë funksionale të markës Fiskars.Specifikimet funksionale të formës janë dëshmi se funksionaliteti dhe tradita shkojnë mirë së bashku.Ngjyrë argjendi.Set 4 copë.