thikë për prerje 1016010 fiskars

19.99 €

Përshkrimi

Format funksionale dhe thikat janë të balancuara në mënyrë të përkryer për prerje të saktë dhe të lehtë.Pllaka celik Inox është e qëndrueshme dhe të gjitha materialet janë të sigurta për pjatalarëse.Thika multifunsionale e prerjes është e përkryer për prerjen dhe copëtimin e perimeve dhe frutave.11 Cm