thikë për prerje/qëruar 1002842 fiskars

10.90 €

Përshkrimi

Thikë e mesme ,e dobishme dhe e gjithëanshëm për nxjerrjen dhe prerjen e frutave dhe perimeve. 11 Cm 35 g.Celik Inox