thikë për të qëruar 1002840 fiskars

7.99 €

Përshkrimi

Linja Kitchen Smart është një thikë e vogël, e lehtë e rehatshme me një teh të drejtë dhe një fund të ngurtë.Ideale për qërimin e frutave dhe perimeve.Gjatësia 7 cm,Pesha 31 G