tundëse për ve që nuk grith

10.90 €

Përshkrimi

Formë funksionale nga silikoni.29.7 cm.Një prerje celiku e veshur me silikon nuk i heq sipërfaqet e enëve dhe kaldajave.Silikoni i përdorur në produkte mund të përballojë temperaturat deri në 180 gradë.