aksesorë për gatim 17 cm

9.99 €

Përshkrimi

Silikoni ne produktet Lekue përshtatet në qdo tas dhe mbyll enën më mirë me fletë ose film plastike.Ky aksesorë shërben për gatimin e ushqimit.Dimension 17 cm