aksesorë për gatim 21 cm

11.99 €

Përshkrimi

Silikoni në produktet Lekue përshtatet në qdo tas dhe mbyll enën më mirë me fletë ose film plastike.Ky aksesorë shërben për gatimin e ushqimit.Dimension 21 cm