aksesorë për gatim 25 cm

14.99 €

Përshkrimi

Silokoni në produktet Lekue përshtatet në qdo tas dhe mbyll enën më mire me fletë ose film plastike.Ky aksesorë shërben për gatimin e ushqimit.Dimension 25 cm