aksesorë për gatim - 6 pjesë

9.99 €

Përshkrimi

Gatimi me silikonin e Lekue është krejtësishtë ndryshe dhe ka shumë përparësi.Rezistent ndaj temperaturave të larta deri në 220 gradë.Kto forma ju mundësojnë të gatuani torta Mufins.Seti përmban 6 Copë.