aksesorë për gatim freezable ice cream mould - foot -e kuqe

5.99 €

Përshkrimi

Krem akullore me formë këmbe. Për të bërë akullore në shtëpi në një mënyrë të thjeshtë dhe shijet që ju pelqejn më së shumti. Ngjyrë të kuqe.Plastikat Lekue janë ideale