aksesorë për gatim freezable ice cream mould - molle

6.99 €

Përshkrimi

Bëni akullore me të njejtin produkt,ngrini dhe shijoni.Frutat do ta ruajnë vetinë ushëqyese,aromën e tyre në sajë të kapakut.Këtë mundëson plastika Lekue.