aksesorë për gatim freezable ice cream mould - forme lemoni e verdhe

5.99 €

Përshkrimi

Krem akullore në formë këmbë.Për të bërë akullore në shtëpi në një mënyrë të thjeshtë dhe shijet që ju pëlqejnë më së shumti.Ngjyrë të verdhë.Plastikat Lekue janë ideale.