aksesorë për gatim freezable ice cream mould - forme shalqiri e kuqe

6.99 €

Përshkrimi

Krem akullore në formë shalqiri.Për të bërë akullore në shtëpi në një mënyrë të thjeshtë dhe shijet që ju pëlqejnë më së shumti.Ngjyrë të kuqe.Plastikat Lekue janë ideale.