mbajtës akulli

7.99 €

Përshkrimi

Formë origjinale dhe zbavitës: një diamant gjigant.E përsosur për mbajtjen e akullit.Ftoh pijet tuaja më shpejt dhe më shumë.100 % Silikon që nuk ngjitet.Ngjyrë të Kuqe