aksesorë për gatim muffin ( 12 pjese)

12.99 €

Përshkrimi

Gatimi me silikonin e Lekue është krejtësishtë ndryshe dhe ka shume përparësi.Rezistent ndaj temperaturave të larta deri në 220 grade.Kto forma ju mundësojnë të gatuani torta Mufins.Seti përmban 12 Copë.