aksesorë për gatim nga silikoni

26.99 €

Përshkrimi

Zgjidhja për gatim të lehtë është këtu.Lekue tani është rezultat i shkëlqyeshëm për gatimin e Bagels në shtëpi.Plastikat vinë në ngjyrë kafe dhe në 6 Cope.