perzieres per brume

22.99 €

Përshkrimi

Në sajë të Pancakes,markë e kuqe Lekue,të bëni pancaken tuaj nuk do te ju kërkojë shumë përpjekje.Lehtë dhe shpejt ju mund të përzieni brumin tuaj dhe është e gatshme për gatim.