brushë nga silikoni 35 mm e kuqe

4.99 €

Përshkrimi

Brushë me ngjyrë të kuqe 100 % material Silikoni.Ideale për përzierjen dhe lyerjen e pjekurinave.Higjienike dhe rezistente në temperatura deri në 60-220 gradë celsius.