forma dekoruese te ushqimit

22.99 €

Përshkrimi

A e doni pjekjen por keni problem me dekorimin.Decomax është zgjidhja.Lekue ka reinvertuar qantën e pestë për ta bërë atë të arritshme për të gjithë.Dekoroni dhe shtoni shije,duke perdorur 6 forma të ndryshme për të bërë dekorime dhe lule.E lehtë për tu përdorur dhe pastruar.Produkti vjen me ngjyrë të Kuqe