enë për gatim nga silikoni 1

15.99 €

Përshkrimi

Lekue klasik 3/4 inq,me formë të thellë dhe fleksibile.Dizajni i veqantë dhe struktura e përforcuar e bëjnë më të qëndrueshme.100 % permbajte nga Silikoni.I lehte për përdorim dhe pastrim.