enë për gatim nga silikoni 23 cm

26.99 €

Përshkrimi

Bjerni në dashuri me gatim të shëndetshëm dhe të lehtë me produktet më inovative falë Lekue.Shkathtësia e produktit dhe aftësia për të përballuar temperaturat e larta e bëjnë të sigurt për tu perdorur në mikrovalë,furrë,frigorifer.100% silikon.