enë për gatim nga silikoni 23 cm 3

19.99 €

Përshkrimi

Enë Silikoni 100 %.Beni forma rrumbullake për ëmbëlsira.E lehtë për tu përdorur dhe rezistente e temperaturave të larta.Ngjyrë të kuqe.