enë për gatim nga silikoni rrumbulake 26 cm

15.99 €

Përshkrimi

Enë për gatimin e ushqimeve të preferuara dhe të shëndetshme.100% Silikon. Rezistentë ndaj temperaturave të larta.Ngjyrë të kuqe dhe formë rrumbullake.26 Cm