enë për gatim për lazanje 24 cm

15.99 €

Përshkrimi

E ndërtuar nga Silikoni platini,një material i qëndrueshëm dhe rezistent që mund të përballojë temp 76-464.E lehtë për përdorim dhe pastrim.Merrni rezultate profesionale me këtë pjekës silikoni dhe paraqisni ushqimet tuaja si një kuzhinier i vërtet.