enë për gatim waffle nga silikoni

26.99 €

Përshkrimi

Enë për Wafle.Dizajnuar në Spanjë.Bërë nga silikoni Platin i sigurt ushqimor.Bëni 8 Wafle në të njejtën kohë,rreth 13 x 8 cm ne madhësi.I pershtatshëm për përdorim mikrovale dhe furrë.Ngjyrë e kuqe.