enë për omlet

14.99 €

Përshkrimi

Tani mund ta gatuani mëngjesin tuaj në 5 min.Enë për gatimin e Omletit 100% me përbërje Silikoni.Ushqim të shëndetshëm dhe të shpejt.Rezistent ndaj temperaturave.Ngjyrë të Gjelbërt.