enë për përgatitjen e popcorn

18.99 €

Përshkrimi

Prodhuesi i kokoshkave është i lehtë për tu përdorur.Mbushni shportën e portokallt me një maksimum prej 50 gram kokoshka ,vendosni kapakun dhe e vendosni në mikrovale per 3 min dhe kokoshkat do jenë gati.Shporta do të mbushet me kokoshka të shijshme që mund të bëni për shije me erëza të ndryshme.