enë për pergatitjen e popcorn microwave

22.99 €

Përshkrimi

Kjo është mënyra më e lehtë për të bërë miser në shtëpi.Shtoni pak ujë ose gjalpe nëse dëshironi dhe mbyllni kapakun.Bërë nga silikoni 100% dhe plastika.Rezistent ndaj temperaturave.Ngjyrë të verdhë.