enë për pergatitje të hamburgereve

29.99 €

Përshkrimi

Piqni bukën tuaj për hamburger,gatuani mishin e grirë dhe shijoni 100% hamburger shtëpie.Ena përmban përbëres toksikë,ruan stabilitetin në një gamë temperature prej -60 grade-+ 260 gradë celcius.