enë për pjekje nga silikoni

16.99 €

Përshkrimi

6 Buke rrotulluese në vetëm një vend.Gëzoni në shtëpi rrotullime mini për bukë,mëngjes,snacks.Bërë nga silikoni Platin,ena mundëson të gjenerojë lagështi të mjaftueshme për të parandaluar që buka të thahet dhe të sigurojnë një ushqim të shëndetshëm.