enë për pjekje nga silikoni 1

15.99 €

Përshkrimi

Ky stil i dobishëm i Stick Mold ju mundëson të përgatisni 30 shkopinjë të shijshëm dhe të grimcuar,në vetëm 5 minuta,të dyja të ëmbla dhe të kripura.Gjithashtu i përshtatshëm për furrë tradicionale.Përmasat 1.9 cm x 25.Kapaciteti :240 ml.