enë për pjekje nga silikoni 28 cm ( buke sandwichi)

15.99 €

Përshkrimi

Bërë nga silikoni platin dhe plastikë të sigurtë.Formë e përkryer për buke Sandwich.Jo-ngjitës dhe i lehtë per tu pastruar.Bën deri në 2 kg bukë.Silikoni platinum mund të përballojë temp deri nga -60 deri 220 gradë.