enë për pjekje për pizza nga silikoni

16.99 €

Përshkrimi

Sekreti është një pjekje.Pizza e rrumbullakët,për shkak të mikropërforimit të saj,lejon që ajri të qarkullojë nëpër vrima për të marrë një brumë shumë të zymtë.Silikon 100 %,dhe rezistent ndaj temperaturave.