kuti për akull

34.99 €

Përshkrimi

Nuk ka nevojë për të ftohur më parë ujë.Bërë nga silikoni platin dhe plastika.Dizajni i avancuar.Kapaciteti 1000 ml.Kutia përmban vrima për vendosjen e akullit dhe kapak .Lekue me ngjyrë të kuqe.