shpatulla nga silikoni 275.5cm e kuqe

4.99 €

Përshkrimi

Shpatull kuzhine silikoni Lekue,e kuqe.Ana e saj e sheshtë e bën të mundur që muret të jenë të përkryer dhe këndi i mprehtë të kaloj në të gjitha këndet.Gjatesia 27.5 cm.Gjerësia 6.2 cm.